Osztálykirándulás pályázat – MiniMagyarország Szarvas

NAGYSIKERŰ JÁTÉKUNKAT 2016. december 23-án LEZÁRTUK! 🏁 🏁
A játék leírása alább olvasható

A szarvasi Mini Magyarország, az ország egyetlen interaktív makettparkja pályázatot hirdet általános és középiskolás osztályok számára, amelynek fődíja egy 250.000 forint értékű osztálykirándulás a történelmi Magyarország közepére, Szarvasra.
A nevezők a szarvasi Mini Magyarország makettparkban található makettépületek eredetije előtt készült osztályképpel, vagy a makettparkban található épületek bármilyen kreatív megjelenítését is tartalmazó osztályképpel pályázhatnak.
Lehet ez az osztály tagjai által közösen készített kép, az osztály tagjai által közösen, bármilyen anyagból elkészített makett, vagy az épületek más kreatív megjelenítési módja, (egy max. 3 perces kisvideó, slide show, egyéb digitális megjelenés), melyen az osztály is megjelenik. A legtöbb „lájkot”  megszerző osztály negyedmillió forint értékű osztálykirándulást nyer Szarvasra.

Mit kell tenniük a nevezőknek?

  • Készítsenek és küldjenek be a szarvasi Mini Magyarország makettparkban található makettépületek eredetije előtt készült osztályképet, vagy a makettparkban található épületek bármilyen kreatív megjelenítését is tartalmazó osztályképet. Lehet ez az osztály tagjai által közösen készített kép, rajz, stb., az osztály tagjai által közösen, bármilyen anyagból elkészített makett, vagy az épületek más kreatív megjelenítési módja, akár egy 3 perces kisvideó, vagy egy kreatív slide show, melyen az osztály is megjelenik.
  • Az érvényes nevezés feltétele a játékba nevezett fotó, vagy kisvideó mellett a pályázó neve, az osztályképen szereplő osztály iskolájának neve, az osztály évfolyama, az osztály jele (pl.: 3/A), a pályázó értesítési e-mail címe és telefonszáma megadása, valamint a www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas facebook oldal kedvelése.
  • A pályázók december 07. 24.00-ig küldhetik be nevezéseiket az osztalykirandulas@minimagyarorszag.hu e-mail címre. A beküldött fotók a nevezett intézmény és osztály megjelölésével felkerülnek a www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas facebook oldalra.
  • A fotókra és kisvideókra 2016. december 8-tól 2016. december 23-ig 24.00-ig lehet szavazni. Az érvényes szavazatok leadásának feltétele a www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas facebook oldal kedvelése. A nyertes az az osztály lesz, amelyik fényképére a legtöbb „like”, azaz kedvelés érkezik a közösségi oldalon. A szavazók buzdítása az oktatási intézmény, a nevezett osztály, a tanulók, rokonaik, ismerőseik feladata.
  • Eredményhirdetés: 2016. december 24.

A nyeremény:
Osztálykirándulás Szarvas városába bruttó 250.000 forint értékben, amely magába foglalja a szállást, a belépőjegyeket az ország legnagyobb arborétumába, a Szarvasi Arborétumba és az ország egyetlen interaktív makettparkjába, a szarvasi Mini Magyarország Makettparkba, a Tessedik Sámuel Múzeumba, a Szárazmalomba, a Katalin II. sétahajó útjára. Tartalmazza emellett a nyertes osztály és azok kísérőinek étkezését maximum 40 főig (első nap: vacsora, második nap: reggeli, ebéd). A nyereményt a nevezett osztályképen szereplő és a pályázó által a pályázatban megjelölt osztály használhatja fel. A nyeremény, azaz az osztálykirándulás 2017. áprilisától a tanév végéig bármelyik egyeztetett időpontban beváltható.

Játékszabályzat

További információ a pályázattal kapcsolatban:
E-mailben: info@minimagyarorszag.hu