Nyitva tartás

Fontos jegypénztári információ! A Szarvasi Arborétum jegypénztárában- a fenntartó intézményi átalakulása miatt- 2021. február 01-től határozatlan ideig SZÜNETEL A BANKKÁRTYÁS ÉS SZÉP-KÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉG!

Kizárólag készpénzzel van lehetőség mind a Szarvasi Arborétum, mind pedig a Mini Magyarország makettpark szolgáltatásainak fizetésére. Megértésüket köszönjük!


A Mini Magyarország mindennap reggel 8.00-tól sötétedésig látogatható. Kasszazárás: 18:00


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mini Magyarország Makettparkban található vonat makettek április 1. és szeptember 30. között 09.00-19.00-ig, októberben 1. és 31. között 09.00-18.00-ig, november 1. és március 31. között pedig az időjárási viszonyoknak megfelelően közlekednek, illetve csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés során egyeztetve.

Érdemes tehát barátokkal, családdal, kisebb csoporttal meglátogatni élményparkunkat az ünnepek alatt is, hiszen látogatóink így a télen is élvezhetik a Mini Magyarország összes interaktív látványosságát.

Esős időben nem közlekednek a vonat makettek. Minden egyéb interaktív makett folyamatosan működik.


Csoportoknak, igény szerint egyedi látogatóknak szakvezetés igényelhető előre egyeztetett időpontban, 10.000 Ft/1,5 óra áron. Információ: info@minimagyarorszag.hu


A növényáruda és ajándékbolt március 15. és november 15. között üzemel, mindennap 9.00-17.00-ig.


A büfé március és november között mindennap 9.00-17.00-ig tart nyitva.


Kutya pórázzal behozható a makettparkba! A parkban található ivóvizes kútnál itató biztosított számukra.