Nyitva tartás

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a Mini Magyarországmakettpark és az Arborétum védettségi igazolvány nélkül is látogatható!

Jelenlegleg mind a Szarvasi Arborétum, mind pedig a Mini Magyarország makettpark a megszokott nyitva tartás szerint reggel 08.00-tól sötétedésig tart nyitva. Jegykiadás: 18.00 óráig. Makettparkunkban a szájmaszk használata nem kötelező, de ajánlott.

Fontos jegypénztári információ! A Szarvasi Arborétum jegypénztárában a jegyvásárlás készpénzzel és bankkártyával is lehetséges, illetve 2021.április 23-tól ismét el tudjuk fogadni az OTP SZÉP-kártyával való fizetést. Az MKB és K&H SZÉP kártyák elfogadása egyenlőre továbbra is szünetel. Megértésüket köszönjük!

Megértésüket köszönjük!


A Mini Magyarország mindennap reggel 8.00-tól sötétedésig látogatható. Kasszazárás: 18:00


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mini Magyarország Makettparkban található vonat makettek április 1. és szeptember 30. között 09.00-19.00-ig, októberben 1. és 31. között 09.00-18.00-ig, november 1. és március 31. között pedig az időjárási viszonyoknak megfelelően közlekednek, illetve csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés során egyeztetve.

Érdemes tehát barátokkal, családdal, kisebb csoporttal meglátogatni élményparkunkat az ünnepek alatt is, hiszen látogatóink így a télen is élvezhetik a Mini Magyarország összes interaktív látványosságát.

Esős időben nem közlekednek a vonat makettek. Minden egyéb interaktív makett folyamatosan működik.


Csoportoknak, igény szerint egyedi látogatóknak szakvezetés igényelhető előre egyeztetett időpontban, 10.000 Ft/1,5 óra áron. Információ: info@minimagyarorszag.hu


A növényáruda és ajándékbolt március 15. és november 15. között üzemel, mindennap 9.00-17.00-ig.


A büfé március és november között mindennap 9.00-17.00-ig tart nyitva.


Kutya pórázzal behozható a makettparkba! A parkban található ivóvizes kútnál itató biztosított számukra.