Programok

A Mini Magyarország mindennap reggel 8.00-tól sötétedésig látogatható.

A Mini Magyarország makettpark 2024 évi programjai:

2024. ápriis 20. szombat – MIni Magyarország szülinap

2024. június 22. szombat – Múzeumok Éjszakája – fényfestett makettpark

2024. július 14. vasárnap – Mini Mozdonyok Nagy Napja

 

2024. április 20. szombat – Szülinap! Jókedv, móka, torta!       

  1. születésnapját ünnepli a szarvasi Mini Magyarország makettpark!

Már hagyomány, hogy minden év áprilisában ezt veletek együtt ünnepeljük meg egy hatalmas szülinapi tortával. Ez idén sem lesz máként!

  1. április 20-án szombaton ingyenes arcfestéssel, csillámtetoválással, lufikkal várjuk a gyerekeket a makettpark egyedi mesejátszóterén! 14.00 órakor érkezik a hatalmas szülinapi torta, melyet reméljük nem a kis csapatunknak kell megennie.

10:00-15:00 Mini Magyarországos lufival fogadjuk a gyerekeket

10:00-15:00 óra között INGYENES arcfestéssel és csillámtetoválással várjuk a kicsiket

14:00 órakor érkezik az ünnepi torta, amiről nem szabad lemaradni

Aki idén még nem járt a makettparkban, annak újdonságként fog szolgálni a magyar népi építészeti stílusokat, falusi életet bemutató épületegyüttesek látványa is!

És természetesen a kihagyhatatlan vonatozás élménye is vár rátok: kisvonataink izgatottan várják, hogy elindítsátok őket, hogy hidakon, viaduktokon és alagutakon át szelhessék a köröket!

Gyertek, és ünnepeljetek velünk  2024. április 20-án szombaton  a Mini Magyarország makettparkban.

—————————————————————————————-

Díszítsük fel együtt a  Mini Magyarország tojásfáját!

 Szeretnéd, hogy az általad készített, díszített tojás kikerüljön a tojásfánkra? Nincs más teendőd, csak vidd be a szarvasi Tourinform Irodában (zenepavilonnal szemben) lévő kosárba a tojásfánkra szánt tojásodat!  (Fontos: akasztó legyen a tojáson!)

A tojás díszítése mellett akár a tojásokra ráírhatjátok a neveteket, az évszámot és a helyet, ahonnan érkeztek. Így egy különleges, közösségi fa születik és teszi teljessé a húsvéti ünnepet a Mini Magyarország Makettpark és az odalátogatók számára!

 

🍀MÉG NYERHETSZ IS! 🍀 Ha nevedet és elérhetőségedet is leadod a tojással együtt, részt veszel a sorsoláson, ahol 2×2 fő részére szóló belépőt sorsolunk ki a Mini Magyarország makettparkba!

A tojásokat 2024. február 26. tól március 21. csütörtökig várjuk a Szarvasi Tourinform irodába, minden hétköznap  reggel 08.00-tól 16.30-ig.

 

Mini Magyarország makettpark

Cím: 5540 Szarvas, I. kk. 9.

Web: http://www.minimagyarorszag.hu/

mail: info@minimagyarorszag.hu

 

 

 

 

„Légy kreatív” Osztálykirándulás Pályázat

Nyerjétek meg osztályoddal a közel 1 MILLIÓ forint értékű osztálykirándulást Szarvasra!

Ez most nem lehetetlen!  Csak egy kis kreativitás és közös munka szükséges hozzá!

A szarvasi Mini Magyarország tökéletes kirándulóhely iskolás osztályok számára is, ahol több mint száz épített csoda, vasút- és hajómodell között sétálva hazánk történelme elevenedik meg a látogatók előtt, és ahol a szórakozás találkozik a történelemmel.

A Szarvasi Mini Magyarország „Légy kreatív” Osztálykirándulás Pályázatot hirdet az ország általános és középiskolás osztályai számára:

A nevezők a pályázatba a szarvasi Mini Magyarország makettparkban található makettépületek bármilyen kreatív megjelenítését tartalmazó osztályképpel nevezhetnek. Lehet ez az osztály tagjai által közösen készített kép, az osztály tagjai által közösen, bármilyen anyagból elkészített makett, vagy az épületek más kreatív megjelenítési módja (egy max. 1 perces kisvideó, slide show, egyéb digitális megjelenés), melyen az osztály is megjelenik. 

A  nyertes általános vagy középiskolás osztálya most közel 1 MILLIÓ forint értékű osztálykirándulást nyerhet Szarvasra szállással, teljes ellátással és egyéb izgalmas programokkal a Mini Magyarország jóvoltából. A pályázatra az ország bármely általános és középiskolás osztálya nevezhet.

Mit kell tenniük a nevezőknek?

Az érvényes nevezés feltétele a pályázatra nevezett fotó, vagy kisvideó mellett a pályázó neve, az osztályképen szereplő osztály iskolájának neve, az osztály évfolyama, az osztály jele (pl.: 3/A), a pályázó értesítési e-mail címe és telefonszáma megadása. A nevezett fotókat és az adatokat az osztalykirandulas@minimagyarorszag.hu mail címre kell beküldeni!

A Szarvasi Mini Magyarország makettpark makettjeinek listája a következő linken érhető el: https://minimagyarorszag.hu/epuletek-es-hidak/

A pályázók 2023. december 01-től 2023. december 20-án 24.00 óráig küldhetik be nevezéseiket az osztalykirandulas@minimagyarorszag.hu e-mail címre. A beküldött fotók a nevezett intézmény és osztály megjelölésével felkerülnek a www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas facebook oldalra.

A fotókra és kisvideókra 2023. december 24-én 00.00 órától 2024. január 14-én 24.00-óráig lehet szavazni. Az érvényes szavazatok leadásának feltétele a www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas facebook oldal kedvelése. A nyertes az az osztály lesz, amelyik fényképére a legtöbb „like”, azaz kedvelés érkezik a közösségi oldalon. A szavazók buzdítása az oktatási intézmény, a nevezett osztály, a tanulók, rokonaik, ismerőseik feladata.

Eredményhirdetés: 2024. január 18-án
Pályázat részletes szabályzata:  Megtekintés

További információ a pályázattal kapcsolatban:
E-mailben: info@minimagyarorszag.hu

Kreatívkodj és pályázz!

 

Élő mese utcaszínház augusztus 19-én szombaton a Mini Magyarország makettparkban!

Most Te lehetsz a királylány, a sárkánnyal megküzdő vitéz, vagy akár maga a[...]