Adatvédelmi tájékoztató

A Mini Magyarország tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A Mini Magyarország nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, amelyekről, illetve amelyekre link mutat a minimagyarorszag.hu weblapra, valamint weblapról. A minimagyarorszag.hu weboldalain lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Információkéréséhez, valamint egyéb űrlapokhoz, így az Info menüpont pedagógusoknak szóló aloldalán (https://www.minimagyarorszag.hu/pedagogusoknak) található űrlaphoz és kapcsolatfelvételhez, az Info menüpont Kapcsolat aloldalán (https://minimagyarorszag.hu/kapcsolat) található űrlaphoz és kapcsolatfelvételhez, illetve a hírlevél-feliratkozáshoz bizonyos személyes adatokra (pl. név, e-mail cím) szükség lehet. Információkérő, szavazó, jelentkezés, pályázat vagy egyéb olyan űrlap kitöltése a minimagyarorszag.hu weblapjain, amely személyes adatok megadásával jár, az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. A hozzájárulás írásban bármikor visszavonható (info@minimagyarorszag.hu). Az adatok megadása önkéntes.

Adatszolgáltatási nyilatkozat

“Személyes adataim megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataim a Mini Magyarország kommunikációját kezelő Delta Union Bt. (székhely: 5540 Szarvas, Kossuth utca 34.) (továbbiakban: Mini Magyarország kommunikáció) adatbázisába kerüljenek, és azokat – esetleges tiltási nyilatkozatom kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a Mini Magyarország marketingtevékenysége céljából felhasználhassa, a Mini Magyarországról, a Mini Magyarország aktuális híreiről, akcióiról, szolgáltatásairól, illetve a jelentkezés eredményéről elektronikus levélben tájékoztatást nyújtson. A személyes adatok kezelője a Mini Magyarországgal szerződéses kapcsolatban álló, annak kommunikációjáért felelő Delta Union Bt. (székhely: 5540 Szarvas, Kossuth utca 34., adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-79572/2014.), amely az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli. Az adatok feldolgozását a Mini Magyarország megbízásából a Delta Union Bt. végzi. A Mini Magyarország kommunikációjáért felelő Delta Union Bt. személyes adataimat további harmadik személyeknek – ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulásom nélkül – nem adja át. Személyes adataim az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésére vonatkozó kérésemet követően haladéktalanul törlésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes, adataim helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérhetem a Delta Union Bt. 5540 Szarvas, Kossuth utca 34. címre küldött levélben; vagy a következő e-mail címen: info@minimagyarorszag.hu. Jelen hozzájáruló nyilatkozatomat önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában teszem.”

Adatvédelem

Adatai a Delta Union Bt. (székhely: 5540 Szarvas, Kossuth utca 34., adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-79572/2014.) adatkezelő saját adatbázisából származnak. Az adatkezelés célja, hogy a Mini Magyarországról, a Mini Magyarország aktuális híreiről, akcióiról, szolgáltatásairól elektronikus levélben (hírlevél formájában) tájékoztatást nyújtson. Adataidat bizalmasan, a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeljük. Az adatok kezelését a Delta Union Bt. végzi. A Mini Magyarország kommunikációjáért felelő Delta Union Bt. a személyes adatait további harmadik személyeknek – ez irányú, megfelelő tájékoztatáson alapuló előzetes hozzájárulása nélkül – nem adja át. Személyes adatait az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg, illetve az esetleges törlésére vonatkozó kérést követően haladéktalanul töröljük. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai helyesbítését, törlését bármikor indoklás nélkül kérheti a Delta Union Bt. 5540 Szarvas, Kossuth utca 34. címre küldött levélben; vagy a következő e-mail címen: info@minimagyarorszag.hu