„Légy kreatív” Osztálykirándulás Pályázat Nyerjétek meg osztályoddal a közel 1 MILLIÓ forint értékű osztálykirándulást Szarvasra!

Ez most nem lehetetlen!  Csak egy kis kreativitás és közös munka szükséges hozzá!

A szarvasi Mini Magyarország tökéletes kirándulóhely iskolás osztályok számára is, ahol több mint száz épített csoda, vasút- és hajómodell között sétálva hazánk történelme elevenedik meg a látogatók előtt, és ahol a szórakozás találkozik a történelemmel.

A Szarvasi Mini Magyarország „Légy kreatív” Osztálykirándulás Pályázatot hirdet az ország általános és középiskolás osztályai számára:

A nevezők a pályázatba a szarvasi Mini Magyarország makettparkban található makettépületek bármilyen kreatív megjelenítését tartalmazó osztályképpel nevezhetnek. Lehet ez az osztály tagjai által közösen készített kép, az osztály tagjai által közösen, bármilyen anyagból elkészített makett, vagy az épületek más kreatív megjelenítési módja (egy max. 1 perces kisvideó, slide show, egyéb digitális megjelenés), melyen az osztály is megjelenik. 

A  nyertes általános vagy középiskolás osztálya most közel 1 MILLIÓ forint értékű osztálykirándulást nyerhet Szarvasra szállással, teljes ellátással és egyéb izgalmas programokkal a Mini Magyarország jóvoltából. A pályázatra az ország bármely általános és középiskolás osztálya nevezhet.

Mit kell tenniük a nevezőknek?

Az érvényes nevezés feltétele a pályázatra nevezett fotó, vagy kisvideó mellett a pályázó neve, az osztályképen szereplő osztály iskolájának neve, az osztály évfolyama, az osztály jele (pl.: 3/A), a pályázó értesítési e-mail címe és telefonszáma megadása. A nevezett fotókat és az adatokat az osztalykirandulas@minimagyarorszag.hu mail címre kell beküldeni!

A Szarvasi Mini Magyarország makettpark makettjeinek listája a következő linken érhető el: https://minimagyarorszag.hu/epuletek-es-hidak/

A pályázók 2023. december 01-től 2023. december 20-án 24.00 óráig küldhetik be nevezéseiket az osztalykirandulas@minimagyarorszag.hu e-mail címre. A beküldött fotók a nevezett intézmény és osztály megjelölésével felkerülnek a www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas facebook oldalra.

A fotókra és kisvideókra 2023. december 24-én 00.00 órától 2024. január 14-én 24.00-óráig lehet szavazni. Az érvényes szavazatok leadásának feltétele a www.facebook.com/MiniMagyarorszagSzarvas facebook oldal kedvelése. A nyertes az az osztály lesz, amelyik fényképére a legtöbb „like”, azaz kedvelés érkezik a közösségi oldalon. A szavazók buzdítása az oktatási intézmény, a nevezett osztály, a tanulók, rokonaik, ismerőseik feladata.

Eredményhirdetés: 2024. január 18-án
Pályázat részletes szabályzata:  Megtekintés

További információ a pályázattal kapcsolatban:
E-mailben: info@minimagyarorszag.hu

Kreatívkodj és pályázz!