MiniMagyarország születésnap

2024. április 20. szombat – Szülinap! Jókedv, móka, torta!       

  1. születésnapját ünnepli a szarvasi Mini Magyarország makettpark!

Már hagyomány, hogy minden év áprilisában ezt veletek együtt ünnepeljük meg egy hatalmas szülinapi tortával. Ez idén sem lesz máként!

  1. április 20-án szombaton ingyenes arcfestéssel, csillámtetoválással, lufikkal várjuk a gyerekeket a makettpark egyedi mesejátszóterén! 14.00 órakor érkezik a hatalmas szülinapi torta, melyet reméljük nem a kis csapatunknak kell megennie.

10:00-15:00 Mini Magyarországos lufival fogadjuk a gyerekeket

10:00-15:00 óra között INGYENES arcfestéssel és csillámtetoválással várjuk a kicsiket

14:00 órakor érkezik az ünnepi torta, amiről nem szabad lemaradni

Aki idén még nem járt a makettparkban, annak újdonságként fog szolgálni a magyar népi építészeti stílusokat, falusi életet bemutató épületegyüttesek látványa is!

És természetesen a kihagyhatatlan vonatozás élménye is vár rátok: kisvonataink izgatottan várják, hogy elindítsátok őket, hogy hidakon, viaduktokon és alagutakon át szelhessék a köröket!

Gyertek, és ünnepeljetek velünk  2024. április 20-án szombaton  a Mini Magyarország makettparkban.

—————————————————————————————-

Díszítsük fel együtt a  Mini Magyarország tojásfáját!

 Szeretnéd, hogy az általad készített, díszített tojás kikerüljön a tojásfánkra? Nincs más teendőd, csak vidd be a szarvasi Tourinform Irodában (zenepavilonnal szemben) lévő kosárba a tojásfánkra szánt tojásodat!  (Fontos: akasztó legyen a tojáson!)

A tojás díszítése mellett akár a tojásokra ráírhatjátok a neveteket, az évszámot és a helyet, ahonnan érkeztek. Így egy különleges, közösségi fa születik és teszi teljessé a húsvéti ünnepet a Mini Magyarország Makettpark és az odalátogatók számára!

🍀MÉG NYERHETSZ IS! 🍀 Ha nevedet és elérhetőségedet is leadod a tojással együtt, részt veszel a sorsoláson, ahol 2×2 fő részére szóló belépőt sorsolunk ki a Mini Magyarország makettparkba!

A tojásokat 2024. február 26. tól március 21. csütörtökig várjuk a Szarvasi Tourinform irodába, minden hétköznap  reggel 08.00-tól 16.30-ig.

Mini Magyarország makettpark

Cím: 5540 Szarvas, I. kk. 9.

Web: http://www.minimagyarorszag.hu/

mail: info@minimagyarorszag.hu